Η πιο στενή σύνδεση με τη φύση

 
Με την καλλιέργεια, τη συγκομιδή και την επεξεργασία των φυτών που φύονται στις ιδιόκτητες βιολογικά πιστοποιημένες φάρμες της, η Nutrilite έχει την δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα φυτικών θρεπτικών συστατικών υψηλής ποιότητας στα προϊόντα της.
 

Σας καλωσορίζουμε στην Νο. 1 παγκοσμίως επωνυμία στο χώρο βιταμινὠν και συμπληρωμάτων διατροφής.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η NUTRILITE;

 

Η Nutrilite είναι παγκοσμίως η  νούμερο 1 στον κόσμο σε πωλήσεις επωνυμία, σε προϊόντα βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής.*  Το 2014 η Nutrilite είχε κύκλο εργασιών 5,074 δις δολάρια. Τα προϊόντα της είναι φτιαγμένα από φυτικά συμπυκνώματα, που αξιοποιούν τα ισχυρά και ωφέλιμα για την υγεία μας φυτοθρεπτικά συστατικά, συνδυάζοντας τα με την κορυφαία επιστήμη, για σας βοηθήσουν στην κάλυψη διατροφικών ελλείψεων σας.

Η Nutrilite είναι η μόνη παγκόσμια επωνυμία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που χρησιμοποιεί ιδιόκτητες πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες, για την παραγωγή των φυτών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.*

Nutrilite. Γιορτάζοντας 80 χρόνια ως μια πρωτοποριακή εταιρία με συμπληρώματα διατροφής βασισμένα σε θρεπτικά φυτά. Αφοσιωμένη στο να βοηθάει τους ανθρώπους να ζουν υγιείς ζωές από το 1934.

 

*http://www.euromonitor.com/amway-claims

ΓΙΑΤΙ NUTRILITE;

 

Βοηθήστε να γεφυρωθεί το διατροφικό κενό

 

Γιατί Συμπληρώματα Διατροφής;

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι πρέπει να τρώμε 5-9 μερίδες (400 g) φρούτων και λαχανικών ημερησίως.

Αλλά περίπου το 75% του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο δεν τρώει τις απαραίτητες ποσότητες, δημιουργώντας ένα χάσμα μεταξύ του τι τρώμε και τι χρειαζόμαστε.

Είναι δύσκολο να τρώμε τις σωστές για τον οργανισμό μας ποικιλίες φρούτων και λαχανικών σε καθιμερινή βάση

Η Nutrilite μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα στη διατροφή μας, μέσω των διαιτητικών και φυτικής προέλευσης

συμπληρωμάτων που περιέχουν φυτοθρεπτικά

 

Γιατί Φυτοθρεπτικά Συστατικά;

 

Είναι θρεπτικά συστατικά απὀ φυτά, ουσίες χρήσιμες για την ευημερία του οργανισμού.

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά είναι φυτικά θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά.

Δίνουν στα φυτά το χρώμα τους και τα προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές καταπονήσεις

Τα φυτοθρεπτικά συστατικά παρέχουν επίσης μια σειρά από οφέλη για την υγεία όταν καταναλώνονται, βοηθούν στη διατήρηση της υγείας των ματιών, των οστών και της καρδιάς, καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου μας.

Για περισότερες πληροφορίες πάτα:
 

NUTRILITE™ – Επίσημος Χορηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής της AC Milan

 

Η EΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ: ΘΡΥΛΛΙΚΗ

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ: NUTRILITE™

 

Η AC Milan είναι μια από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ευρώπη. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι πίσω από τους παγκόσμιους, ηχηρούς τίτλους βρίσκονται εξαιρετικοί παίκτες και προπονητές. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη - η επωνυμία συμπληρωμάτων διατροφής.

 

Η NUTRILITE™  είναι ο επίσημος χορηγός συμπληρωμάτων διατροφής της AC Μilan από το 2008 και έχει ενισχύσει τη διατροφή, που βοηθά την απόδοση των αθλητών σε διεθνές επίπεδο. Εργαζόμαστε από κοινού για να διευρύνουμε τα όρια των αθλητικών επιδόσεων. 

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

Η συμμαχία μεταξύ της πιο επιτυχημένης ποδοσφαιρικής ομάδας στον κόσμο και του παγκοσμίου ηγέτη στον τομέα της διατροφής, δεν ήταν τυχαία. Η επωνυμία NUTRILITE και η AC Milan μοιράζονται μια κοινή φιλοσοφία. 

ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

 

Και δεδομένου ότι τα προϊόντα NUTRILITE™ αναγνωρίζονται για τη χρήση των καλύτερων συστατικών από τη φύση, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το εργαστήριο MilanLab εμπιστεύεται τα συμπληρώματά μας, για να αντλήσει το καλύτερο από τους παίκτες.

 

MILAN LAB

 

Από το 2008, οι εμπειρογνώμονες της NUTRILITE συνεργάζονται με τους γιατρούς και τα εξειδικευμένα στελέχη του MilanLab για την αντιμετώπιση των ατομικών αναγκών των παικτών της Milan, με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Η δρ. Micheline Vargas (CNS, RCEP) είναι επιστήμονας της NUTRILITE και είναι επιφορτισμένη με την αξιολόγηση της διατροφής, της γενετικής και των δεδομένων του τρόπου ζωής των παικτών. Γνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία, συνεργάζεται με τον Ιατρό της AC Milan τον Dr. Dolci, επικεφαλής του τμήματος Βιοχημείας στο MilanLab και τον Dr. Avaldi, επικεφαλής του τμήματος Διατροφής στο MilanLab για να προτείνει τις διατροφικές αλλαγές και τα ειδικά συμπληρώματα της NUTRILITE.

 

Ακόμα και αθλητές παγκόσμιας κλάσης μπορούν να χάνουν ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά στη διατροφή τους. Με τη δημιουργία μια ισορροπημένης θρεπτικής διατροφικής βάσης και αναπληρώνοντας τα διατροφικά κενά με συμπληρώματα της NUTRILITE, οι ειδικοί μας έχουν βελτιώσει τη φυσική ευεξία των παικτών της AC Milan.

 

EΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

 

Πάνω από το 90% των μελών της ομάδας AC Milan έχουν υιοθετήσει το πρόγραμμα διατροφής της NUTRILITEκαι οι πιο πρόσφατες εργαστηριακές τους εξετάσεις, δείχνουν σημαντική βελτίωση των επιπέδων της βιταμίνης D. Εκτός από το ότι νιώθουν καλύτερα και έχουν περισσότερη ενέργεια, οι παίκτες ανέφεραν ότι έχουν ελαττωθεί οι μυϊκές κράμπες και η κόπωση. Αυτή είναι η απόδειξη, ότι η βέλτιστη διατροφή είναι το 'καύσιμο' της βέλτιστης απόδοσης. 

 

"Η ολιστική προσέγγιση της NUTRILITE για τη διατροφή, ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του MilanLab. Αναγνωρίζουμε την επωνυμία NUTRILITE™ως αυθεντία στην επιστήμη της διατροφής και είμαστε βέβαιοι ότι τα συμπληρώματά της βοηθούν τους αθλητές μας να πετύχουν βέλτιστη απόδοση". 

– Dr. Alberto Dolci, MD

https://www.acmilan.com/it/news/show/157722

NUTRILITE™ – Επίσημος Χορηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Volley FIPAV

Η NUTRILITE™ είναι και ο επίσημος Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Volley Ανδρών και Γυναικών.
Tα προϊόντα των συμπληρωμάτων διατροφής που αναγνωρίζονται για τη χρήση των καλύτερων συστατικών από τη φύση και τα εμπιστεύεται η Εθνικές Ομάδων Ανδρών και Γυναικών Βόλλευ της Ιταλίας.

Δες:https://goo.gl/OrXcQB https://goo.gl/jkorMV https://goo.gl/Xz3Crzhttps://goo.gl/LPDmCJ δώ:https://goo.gl/OrXcQB https://goo.gl/jkorMV https://goo.gl/Xz3Crzhttps://goo.gl/LPDmCJ 

“Exclusively from Amway”

 NUTRILITE™