Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

 

Η παραγγελία μέσω e-shop ρυθμίζεται από τον νόμο 2251/1994, με τις ανάλογες τροποποιήσεις που έχει υποστεί.Η διαδικασία παραγγελίας γίνεται με την συμπλήρωση ειδικής φόρμας, αφού πρώτα έχει γίνει αποδοχή των όρων σύμβασης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε όταν δεν έχετε κάνει λήψη για οποιαδήποτε αιτία, των emails που σας έχουμε στείλει και τα οποία αφορούν στην παραγγελία σας.

1. Πληρωμή με αντικαταβολή 
Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς courier Speedex Α.Ε. Ταχυμεταφορές κατά τη στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα € 2,00.

2. Πληρωμή μετρητά 
Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας με φυσική παρουσία μας εντός του Λεκανοπεδίου Αθηνών, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή με email για την ημερομηνία κατά την οποία μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο αρχείο μας για 10 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση κατά την οποία δεν εμφανιστείτε για την παραλαβή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία θα διαγράφεται και θα πρέπει να την ξανακαταχωρήσετε.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ

Η διαδικασία για να παραγγείλεις είναι πάρα πολύ απλή.

Μπορείς ηλεκτρονικά μέσα από το link: http://www.amway.gr/user/a_stergiopoulou να εγγραφείς ως πελάτης και να βάλεις την παραγγελία σου.

Στην σελίδα αυτή υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής

Για ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Σημείωση: 
Σου δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή με την έκδοση Τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν επιτυχώς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, υποχρεωτικά όλα τα πεδία της φόρμας για την έκδοση Τιμολογίου (επωνυμία, διεύθυνση, επάγγελμα, ΔΟΥ, ΑΦΜ).

3. Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες εκτός Αθηνών το κόστος αποστολής είναι € 3,00 (Για βάρος μέχρι 2 kg). Για παραγγελίες άνω των € 100,00 το κόστος αποστολής είναι Δώρο.