NUTRILITE™ Daily - 60 δισκία

€ 31,41

Το NUTRILITE Daily περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε βασικό επίπεδο, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που παίρνετε όταν φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Με τη λήψη ενός δισκίου μόνο μία φορά την ημέρα, αυτό το προϊόν παρέχει ευρεία διατροφική κάλυψη και ισορροπία των απαραίτητων βιταμινών και ανόργανων συστατικών, μαζί με πολύτιμα φυτοθρεπτικά συστατικά.

Το Daily είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει μια πρόσθετη πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών που ικανοποιούν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες και στοιχείων που μπορούν να λείπουν από την κανονική διατροφή. Αυτό το προϊόν, εκτός από τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, περιέχει επίσης θρεπτικά συστατικά από τα εξαιρετικά, φυτικής προέλευσης συμπυκνώματα NUTRILITE.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88987/10-10-14

NUTRILITE™ Vitamin C Plus - Extended Release - 60 δισκία

€ 20,81

Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι ένα βελτιωμένο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βιταμίνης C, σχεδιασμένο να παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της βιταμίνης C στον οργανισμό, για να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση χωρίς την απώλεια που σχετίζεται με τις μεγάλες δόσεις ή τα δισκία στιγμιαίας απελευθέρωσης. Η βιταμίνη C είναι μια βασική θρεπτική ουσία που θα πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά ως μέρος μιας σωστά ισορροπημένης διατροφής και βρίσκεται σε φρούτα όπως κεράσια acerola, μαύρη σταφίδα και στα περισσότερα εσπεριδοειδή. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά επίσης στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι κατασκευασμένο από δύο πηγές βιταμίνης C: φυσικά κεράσια acerola που καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία αγροκτήματά μας Nutrilite και ασκορβικό οξύ. Χρησιμοποιούμε τα κεράσια acerola καθώς είναι μία από τις πιο συμπυκνωμένες φυσικές πηγές βιταμίνης C. Κάθε δισκίο περιέχει 240 mg βιταμίνης C, αναμεμειγμένης με ένα ινώδες συστατικό που επιτρέπει στη βιταμίνη C να διαλύεται αργά στο σώμα, για πάνω από οκτώ ώρες. 1 δισκίο παρέχει συνολικά περισσότερη χρησιμοποιήσιμη βιταμίνη C καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από 600 mg, που παρέχονται με τη στιγμιαία απελευθέρωση και είναι επίσης πιο ήπια για το στομάχι

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88988/10-10-14

NUTRILITE™ Omega-3 Complex - 90 δισκία

€ 42,22

Ένα συμπλήρωμα διατροφής με ιχθυέλαιο που περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα ψάρια που συλλέγονται από τα βαθιά, κρύα νερά του ωκεανού είναι πλούσια σε ένα είδος λιπαρών οξέων, γνωστά ως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Τα δύο δραστικά συστατικά του συμπλέγματος ωμέγα-3 είναι το EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και το DHA (Δοκοσαεξανοϊκό οξύ).

Τα ωμέγα-3 οξέα είναι βασικά λιπαρά οξέα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω της διατροφής επειδή δεν μπορεί να τα συνθέσει το ανθρώπινο σώμα. Εάν η διατροφή σας δεν περιλαμβάνει 1-2 μερίδες ψάρι την εβδομάδα σε τακτική βάση, τα συμπυκνώματα ιχθυέλαιου προσφέρουν ένα βολικό τρόπο για να προσθέσετε αυτά τα πολύτιμα απαραίτητα λιπαρά οξέα στη διατροφή σας.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 73850/26-10-11

NUTRILITE™ Vitamin B Plus - 60 δισκία

€ 21,55

 Κάνοντας χρήση της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, το NUTRILITE™ Vitamin Β Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει βέλτιστη απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών όλων των βιταμινών Β, για την υποστήριξη του φυσιολογικού μεταβολισμού απόδοσης ενέργειας και την καταπολέμηση της κόπωσης.*
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ συνδυάζει τεχνολογίες άμεσης και παρατεταμένης απελευθέρωσης σε ένα δισκίο με δύο στρώματα:

  •     Η άμεση απελευθέρωση παρέχει μια ώθηση των βιταμινών Β12 και Β2

  •    Η παρατεταμένη απελευθέρωση παρέχει περισσότερες από έξι βιταμίνες Β για ένα πλήρες

        οκτάωρο.

​Με αυτό τον τρόπο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ και οι οκτώ βασικές ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β στον οργανισμό σε ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Ένα δισκίο παρέχει το 100% της ΔΤΑ** και των οκτώ βασικών βιταμινών Β.

Ανάμεσα στις ηγετικές επωνυμίες βιταμινών παγκοσμίως, η NUTRILITE™ είναι η πρώτη και μοναδική που διαθέτει συμπλήρωμα βιταμινών του συμπλέγματος Β με τεχνολογία διπλής δράσης.***

* Ο φυσιολογικός μεταβολισμός απόδοσης ενέργειας υποστηρίζεται από: θειαμίνη (Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), βιοτίνη (Β7) και κοβαλαμίνη (Β12). Οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης: ριβοφλαβίνη (Β2), νιασίνη (Β3), παντοθενικό οξύ (Β5), πυριδοξίνη (Β6), φολικό οξύ (Β9) και κοβαλαμίνη (Β12).

** Διατροφική Τιμή Αναφοράς

*** Πηγή Euromonitor International Limited· Βιταμίνες και Συμπληρώματα Διατροφής, Παγκοσμίως, GBN, Προτεινόμενη Λιανική Τιμή, % ταξινόμηση, 2016, http://www.euromonitor.com/amway-claims

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 49652/16-06-16

NUTRILITE™ Calcium Magnesium D Plus - 90 δισκία

€ 15,56

Το NUTRILITE Calcium Magnesium D Plus περιέχει 3 θρεπτικά συστατικά από φυσικές πηγές – ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Περιέχει επίσης βιταμίνη D, η οποία συμβάλλει στην ομαλή απορρόφηση του ασβεστίου.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88991/10-10-14

NUTRILITE™ Glucosamine - 120 δισκία

€ 36,28

Αυτή η εξαιρετική σύνθεση περιέχει 412,5 mg Γλυκοζαμίνη (ανά κάψουλα) και Συμπύκνωμα Acerola.

Τα κεράσια Acerola είναι ένα από τα φρούτα με την υψηλότερη περιεκτικότητα  βιταμίνης C.

Η γλυκοζαμίνη προέρχεται από τη χιτίνη, μια ένωση που σχηματίζει το κέλυφος των οστρακοειδών, όπως γαρίδες και καβούρια.

 

Διατροφικές πληροφορίες

·  Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

·  Δεν είναι κατάλληλο για άτομα που είναι αλλεργικά στα οστρακοειδή

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88994/10-10-14

NUTRILITE™ Coenzyme Q10 - 60 δισκία

€ 48,19

Το NUTRILITE Coenzyme Q10 είναι μια συμπληρωματική πηγή του συνένζυμου Q10, ενός λιποδιαλυτού στοιχείου που μοιάζει με βιταμίνη και υπάρχει σχεδόν σε κάθε κύτταρο του σώματος. Αυτό το ένζυμο είναι μια χημική ένωση που βοηθά στην μετατροπή της τροφής στη ζωτική ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός. Η φυσική συγκέντρωση του συνενζύμου Q10 στο σώμα μας μειώνεται καθώς γερνάμε κι αυτό είναι το σημείο όπου ένα συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να βοηθήσει.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88990/10-10-14

NUTRILITE™ Concentrated Fruits And Vegetables - 60 δισκία

€ 39,34

Το NUTRILITE Concentrated Fruits and Vegetables παρασκευάζεται από εκχυλίσματα από πράσινο τσάι, ρόδι, πορτοκάλι, elderberry, blueberry, acerola, μπρόκολο, καρότο, σπανάκι και ντομάτα.

Αυτή η ειδική σύνθεση της NUTRILITE παρέχει φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως λυκοπένιο, εσπεριδίνη και ελλαγικό οξύ, τα οποία βρίσκονται επίσης φυσικά, σε διάφορα φρούτα και λαχανικά.

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να πάρουμε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά από τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά, αλλά είναι επίσης γεμάτα και από άλλες θρεπτικές ουσίες. Η αποκλειστική διαδικασία συμπύκνωσης της NUTRILITE  διατηρεί αυτές τις θρεπτικές ουσίες, διατηρώντας τη θρεπτική αξία και τα βασικά φυτοθρεπτικά συστατικά.

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώσει την ημερήσια πρόσληψη φρούτων και λαχανικών και να παρέχει μια ποικιλία θρεπτικών συστατικών φυτικών προέλευσης στη διατροφή, παρέχοντας ποικίλα φυτοθρεπτικά συστατικά από φυτικές πηγές.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88993/10-10-14

NUTRILITE Natural Multi Carotene - 90 δισκία

€ 35,67

Το NUTRILITE Natural Multi Carotene είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ένα μείγμα καροτενοειδών από πηγές φυτικής προέλευσης. Αυτά τα δισκία περιέχουν ένα ειδικό σύμπλεγμα καροτενοειδών, από τρεις πηγές φυσικής προέλευσης: Φύκια Du-naliella salina, φοινικέλαιο (Elaeis guineensis) και καλέντουλα (Ta-getes erecta ). Αυτό το σύμπλεγμα περιέχει βήτα-καροτένιο, άλφα-καροτένιο, λουτεΐνη και, ένα σύμπλεγμα καροτενοειδών, παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται σε ένα μείγμα διαφόρων φρούτων και λαχανικών.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88996/10-10-14
 

NUTRILITE™ Garlic - 120 δισκία

€ 26,99

NUTRILITE Garlic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με σκόνη σκόρδου. Το σκόρδο συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, καταπολεμά το προσωρινό στρες, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας της καρδιάς και των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Αυτό το προϊόν είναι ένας βολικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τα ευεργετικά οφέλη του σκόρδου, χωρίς τη δυσάρεστη παρενέργεια της οσμής. Το σκόρδο σε αυτό το προϊόν συνδυάζεται με ένα ευχάριστο άρωμα μέντας. Το σκόρδο και η μέντα αυτού του προϊόντος προέρχονται από το αγρόκτημα Trout Lake που ανήκει στη NUTRILITE.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88995/10-10-14

NUTRILITE Lecithin E - 110 δισκία

€ 33,37

Το NUTRILITE Lecithin E είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Ε και λεκιθίνη. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός βιταμίνης Ε (που προέρχεται από φυσικές πηγές) και λεκιθίνης. Αυτά τα εύγευστα μασώμενα δισκία γλυκαίνονται με μέλι και αρωματίζονται με χαρούπια. Η βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, ενώ η λεκιθίνη είναι ένας φυσικός προερχόμενος γαλακτωματοποιητής λιπαρών ουσιών.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88992/10-10-14

NUTRILITE™ Bilberry with Lutein - 62 δισκία

€ 42,89

Η NUTRILITE Bilberry with Lutein είναι μια ειδική σύνθεσή από μύρτιλλο και εκχύλισμα Αφρικανικής καλέντουλας. Περιέχει επίσης DHA (δοκοσαχεξεονικό οξύ) από το έλαιο του τόνου και έχει μια δροσιστική γεύση δυόσμου.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88997/10-10-14

NUTRILITE™ Calcium Magnesium D Plus - 180 δισκία

€ 28μ29

Το NUTRILITE Calcium Magnesium D Plus περιέχει 3 θρεπτικά συστατικά από φυσικές πηγές – ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D. Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Περιέχει επίσης βιταμίνη D, η οποία συμβάλλει στην ομαλή απορρόφηση του ασβεστίου.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88991/10-10-14

NUTRILITE™ Vitamin C Plus Extended Release - 180 δισκία

€ 56,73

Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι ένα βελτιωμένο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βιταμίνης C, σχεδιασμένο να παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της βιταμίνης C στον οργανισμό, για να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση χωρίς την απώλεια που σχετίζεται με τις μεγάλες δόσεις ή τα δισκία στιγμιαίας απελευθέρωσης. Η βιταμίνη C είναι μια βασική θρεπτική ουσία που θα πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά ως μέρος μιας σωστά ισορροπημένης διατροφής και βρίσκεται σε φρούτα όπως κεράσια acerola, μαύρη σταφίδα και στα περισσότερα εσπεριδοειδή. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά επίσης στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι κατασκευασμένο από δύο πηγές βιταμίνης C: φυσικά κεράσια acerola που καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία αγροκτήματά μας Nutrilite και ασκορβικό οξύ. Χρησιμοποιούμε τα κεράσια acerola καθώς είναι μία από τις πιο συμπυκνωμένες φυσικές πηγές βιταμίνης C. Κάθε δισκίο περιέχει 240 mg βιταμίνης C, αναμεμειγμένης με ένα ινώδες συστατικό που επιτρέπει στη βιταμίνη C να διαλύεται αργά στο σώμα, για πάνω από οκτώ ώρες. 1 δισκίο παρέχει συνολικά περισσότερη χρησιμοποιήσιμη βιταμίνη C καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από 600 mg, που παρέχονται με τη στιγμιαία απελευθέρωση και είναι επίσης πιο ήπια για το στομάχι.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88988/10-10-14

NUTRILITE™ Daily - 120 δισκία

€ 57,97

Το NUTRILITE Daily περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά σε βασικό επίπεδο, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση που παίρνετε όταν φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Με τη λήψη ενός δισκίου μόνο μία φορά την ημέρα, αυτό το προϊόν παρέχει ευρεία διατροφική κάλυψη και ισορροπία των απαραίτητων βιταμινών και ανόργανων συστατικών, μαζί με πολύτιμα φυτοθρεπτικά συστατικά.

Το Daily είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει μια πρόσθετη πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών που ικανοποιούν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες και στοιχείων που μπορούν να λείπουν από την κανονική διατροφή. Αυτό το προϊόν, εκτός από τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, περιέχει επίσης θρεπτικά συστατικά από τα εξαιρετικά, φυτικής προέλευσης συμπυκνώματα NUTRILITE.

Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ* 88987/10-10-14

Please reload

Συμβουλές

Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα διατροφής. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Παρακαλούμε μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε τη συσκευασία καλά κλεισμένη. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

* Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας

“Exclusively from Amway”

 NUTRILITE™